Retro okénko: Bylinné bonbony Hašlerky kdysi vrátily hlas i písničkáři Karlu Hašlerovi
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 9 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 9 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 9 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 10 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
27. 1. 2015 12:03
26. 1. 2015 23:12
26. 1. 2015 22:18
26. 1. 2015 22:16
26. 1. 2015 22:10
26. 1. 2015 16:01
26. 1. 2015 15:47
26. 1. 2015 13:36
26. 1. 2015 13:32
1. souhlasíme, že se ke kategoriím musí vyjádřit více lidí.
2. Nejjednodušší je vytvořit novou kategorii a nebo podkategorii. Pokud to ale budeme chtít mít pořádně, tak to bude chtít větší zásah. Podle mě hodně pomohou ty příznaky - dietní, pro děti, domácí pekárna, tlakový hrnec, pomalý hrnec, mikrovlnná trouba, ...
Plány jsou velké. Krom úpravy kategorií bychom i rádi rozdělili suroviny receptu na jednotlivé suroviny -> zlepšilo by se vyhledávání podle surovin.
26. 1. 2015 12:02
26. 1. 2015 10:05
23. 1. 2015 16:49
Já vyhledávám jak podle surovin, tak podle kategorií.
Podle surovin tehdy, když hledám, jak surovinu zpracovat.
Podle kategorií tehdy, když hledám jen inspiraci, jak pokrm upravit (např. zdobení), nebo se chci jen potěšit krásnými výtvory.
Ale hlavně tehdy, když chci využít nějaký přístroj (mikrovlnná trouba, crisp, DP, pomaláč, atd.)
23. 1. 2015 11:19
23. 1. 2015 10:54
Jen mě to napadlo, já vždycky hledám podle suroviny a tyhle rozpitvané kategorie a podkategorie mě vůbec nezajímají.
23. 1. 2015 08:40
Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 22 Další