Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořké okurky

Simona Kucerova: Máš pravdu, taky jsem nikdy nezkoušela a vždycky to dopadlo dobře. Z přerostků dělám kvašáky, taky jsem nezaznamenala problém. Ale někdo mi říkal, že sterilizací hořkost zničíš. No, chtělo by to víc názorů, třeba jsem zatím měla štěstí..

no, to je spíš pro moji kolegyni.. ta se mě ptala, a já, protože jsem nevěděla, tak jsem vznesla dotaz zde: nejde o nakladačky, ale o tzv. přerostky, chtěla z nich udělat pikantní řezy.. jenže jsou hořké:-//

rebeka:já teda nevím,ale koupila jsem třeba 20kg okurek nakládaček!!!Nikdy jsem je neochutnávala zda jsou hořké,ale možná,že mezi takovým množství nějaká byla;-),nikdy jsem ale po sterilizaci okurky neměla špatné,vždy byly super sladkokyselé;-)
Tedy jestli je myšleno Rébí okurky nakládačky;-)

Musím tě zklamat, zmírní ale zcela nesrazí, záleží na síle hořkosti. Pokud je hořkost výrazná, nesterilizuj, pokud je jen takový nádech, jo, může být, ale stejně, jednou hořkou okurkou zkazíš celou sklenici. Takže radši néééééé..... Vlastní zkušenost.

Dobrý den. Prosím pěkně.. víte někdo, jestli hořkost okurek "srazí" sterilizace:-?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek