Jak šlehat nad párou
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 18. 9. 2024 19:41
„poradte mi“ Nadja, 7. 9. 2024 00:10
Poslední příspěvky
„hazel: Stáničko jsi v jednom běhu,tak ať vše zvládneš a v…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Dobry vecer, u nas dnes tilapia, sladke brambory a zlute…“ hazel, před 7 hodinami
„Simona Skolakova: A mě zase inspirovala magdalenka . Tak to…“ tara23, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 16 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno před 19 hodinami
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno před 20 hodinami
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Přečtěte si Zobrazit více
Grenadýr z jednoho pekáčku: Jednoduché jídlo se dá přichystat i ze zbytků, stačí pár ingrediencí a na stole je voňavá dobrota
Konzumní způsob života drancuje naši planetu. Řetězec Tesco apeluje na své zákazníky i zaměstnance, ať zbytečně neplýtva
Pět jídel s jarní cibulkou: Jednoduchá jarní polévka, pestrý a osvěžující tvarohový salát nebo pikantní marinovaná asijská kachna
8. 8. 2012 21:21
Hella: to je prima nápad, určitě to zkusím!
8. 8. 2012 20:32
8. 8. 2012 20:13
8. 8. 2012 17:21
Ručně je to pomalejší, ale zdá se mi potom tužší
8. 8. 2012 16:05
8. 8. 2012 15:42
Šlehání trvá déle, ale poznáš to, že např. sníh je zcela tuhý, netečem, drží tvar - dělají se takto sněhové pusinky atd.
8. 8. 2012 14:52