Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

co s citronom

hellaaaaaaaaaaa....bud pozdravena dobra zena:-))

I když je to už delší doba, co jsi chtěla odpověď na to, co s načatým citronem (ale já tu ještě nebyla), dám ti tuto radu: Nakrájej si citron na měsíčky, jaké používáš na oblohu řízku, každý zvlášť zabal do potravinářské folie (nebo prolož igelitem)a dej zmrazit. Já je mám takto v lednici pořád namražené - bezvadně rychle zchladí čaj nebo dochutí nápoj.

vdaka....urcite vyskusam

Jestli nepotřebuješ moc šťávy, tak udělej do citrona jehlicí dírku, dvě a vytlačuj šťávu, takhle ti v lednici citron vydrží, neřež ho.

ked mame vyprazane rezne, tak nacinam citron aby sme si ich mohli pokvapkat.....a po 3 tyzdnoch vzdy vyhodim cely citron, z ktoreho chyba iba jeden mesiacik. Caj c citronom nepijeme, ani vodu s citronom. Uvazovala som nad tym, ze vyzmykam stavu a dam zamrazit.....aj som to raz urobila...a po polroku vyhodila...sacok sa mi roztrhol a po supliku v mraznicke sa nabaloval kus mrazenej citronovej stavy. takze tadialto pre mna cesta nevedie. Nie je to vela penazi...jeden citron....pytam sa preto , ci skutocne niet vyuzitie pre nacaty citron.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek