Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Úprava popisků u fotografií receptu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Mila devcata, dekuji vsem za podporu. 😊 U nas byla…“ hazel, před 7 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, presne to me rekla lekarka, mam…“ hazel, před 8 hodinami
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 11 hodinami
23. 8. 2012 11:34
Myslíme, že v poznámce si to ponechá jistou univerzálnost, která se dá použít i právě pro ostatní kategorie.
22. 8. 2012 16:51
pokud by tam to políčko už bylo, svádělo by to autora tam napsat stejně jak je možnost napsat délku přípravy a počet porcí. Napsat to do poznámky už ale spousta autorů toto nemusí.
Jahůdko,
všimla jsem si, že to tam píšeš a je to furt lepší napsané tam než vůbec
22. 8. 2012 14:23
22. 8. 2012 13:43
22. 8. 2012 10:58
22. 8. 2012 10:38
Měla bych také jeden námět. Týká se to moučníků, vidím tu problém s velikostmi a rozměry forem a pekáčků a plechů. Velmi často vidím v komentářích dotazy v jak velkém plechu či formě péct a mě osobně toto dělá také problém, někdy mám moučník příliš vysoký, že nám pusa nestačí a někdy je moučník příliš nízký, pěkně to nevypadá.
Nešlo by tudíž přidat pod políčko počet porcí i políčko: velikost-rozměr plechu, formy?
Myslím si, že tuhle možnost uvítá víc uživatelů než jen já, zejména pak začátečníci a jiní...
Co vy na to i vy zdejší a pravidelní uživatelé, Radku, Libore?
22. 8. 2012 10:09
22. 8. 2012 08:25
22. 8. 2012 07:23
21. 8. 2012 21:46