Jak oživit bramborák? S nastrouhaným kuřecím masem a mozzarellou je hitem internetu, je šťavnatý a voní bylinkami
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 3 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
10. 11. 2012 21:09
Pokud má některý uživatel recepty i na jiném serveru, tak nám to samozřejmě nevadí .
10. 11. 2012 17:21
10. 11. 2012 15:40
10. 11. 2012 15:40
10. 11. 2012 13:30
10. 11. 2012 11:47
Keď v začiatkoch tohto webu som mala niekoľko receptov ešte na www.recepty.cz, bola som niektorými užívateľkami osočovaná, že dávam recepty tu aj tam, vytýkalo sa mi, že mám mať akúsi domovskú stránku a nedávať aj inde, dokonca bola som napadnutá, že dávam recepty na českú aj slovenskú verziu topiek. Teraz je to ok ? Deje sa niečo v tejto oblasti ?
10. 11. 2012 09:54
2. 11. 2012 08:57
1. 11. 2012 22:09
1. 11. 2012 21:19
1. 11. 2012 20:53
1. 11. 2012 19:44
eliza dala nedavno podobnu podla mna taku istu dobru ak nie lepsiu, ked pojdes do francuzska tam ich bezne predavaju volaju sa tarte flambe .
http://www.womansday.com/food-recipes/8-pizza-topp...
1. 11. 2012 19:40
1. 11. 2012 19:28
1. 11. 2012 19:18
autor: Chambord
vloženo: 23. 10. 2012 10:54:23 nahlásit reagovat
Na zveřejňování fotografií autora Chambord mám jako Tomáš Mika výhradní právo. Vařili jsme je spolu. Na fotce jsou opečená kolečka gothaje.
takže jestli ty jsi autor fotek, z tohoto to opravdu nebylo k poznání - zřejmě nedostatek inteligence k pochopení umělecké nadsázky
tak bych ti byla zavázána, aby ses trefoval do někoho jiného a trochu se zamyslel nad svou vztahovačností. Nejsi středem ani vesmíru a asi ani topek
Předchozí 1 2 3 4 5 Další