Jak na nakládaný hermelín? Aby se sýr nezkazil, je potřeba správně zacházet se sklenicí, s kořením i s olejem
Výročí
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 55 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 50 minutami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 3 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 14 hodinami
28. 12. 2012 09:40
a vy na mě s takovou chválou, kterou si snad ani nezasloužím, ale MOC vám všem za to děkuji Rdím se
28. 12. 2012 08:05
Bibi neumím si představit topky bez tebe, jsi skvělá, plná elánu, svými pidíky rozjasňuješ tváře mnoha topáčkům, jsi skromná a pokorná a takové lidičky mám moc ráda
27. 12. 2012 22:47
27. 12. 2012 21:46
27. 12. 2012 20:07
kytice5.jpg
27. 12. 2012 10:18