Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Soutěžíme

maris: máš dobré nápady. Páčia sa mi. Za seba by som uvítala súťažnú kategóriu medvedí cesnak a mangold...:-D

1974andrea: Andrejko, uvidíme, to je jen takový momentání nápad:-)

xjurny: děkuji za zájem. Já vím, že všechno je o lidech a to nikdo nemůže ovlivnit Moc si vážím vaší snahy sehnat sponzory a umožnit nám získat hezké ceny. Mrzí mě, že v poslední době je to spíš " za dobrotu na žebrotu ".:-S

maris: děkujeme za postřeh, promyslíme to a zvážíme. Udělat jde spoustu věcí, ale musí to mít vidinu úspěchu. Ono i z hovězího jde uvařit svíčková a nebo jen maso na pánvi s chlebem - zase tam je ten časový rozptyl. No a třeba u moučníků ten rozptyl bude ještě mnohem větší.

Pravidla soutěže není jednoduché vymyslet a nikdy nevymyslíme taková, která nepůjde obejít - to plání prostě všude - ve sportu, v zákonech apod.

Co se týče délky soutěže, tak ta je na měsíc právě kvůli tomu, aby si ceny zasloužili ti vytrvalí.

maris:Maruško, to není vůbec špatný nápad a hlavně vkládat recepty NOVÉ, originální, které tu ještě nejsou!

xjurny: je to opravdu problém, ale co to zkusit např. takhle:
rozdělit kategorie receptů do skupin podle pracnosti - např nápoje, pomazánky saláty atd, další kategorie vepřové maso, hovězí atd. další moučníky, cukroví... to by bylo na vás.
Vyhlásit soutěž na měsíc - jak je to teď a vždycky vyhlásit jen jednu skupinu - např. 1.-10.- hovězí maso atd
10. vyhlásit další skupinu na 11.-20. - např. kde jsou moučníky, cukroví
20. vyhlásit poslední skupinu na termín 21.-30.
V podstatě by nikdo nevěděl, co bude v další skupině a kdo chce opravdu soutěžit, tak by musel vařit to, co je momentálně vyhlášené. Zamezilo by se taky tomu, že v jeden den by někdo stál celý den u sporáku aby mohl přidat recept nebo fotku a druhý vyfotí něco ve skleničce a dostanou stejný počet bodů. Znám to z vlastní zkušenosti, připadalo mi to vždycky nefér. Taky by měli smůlu ti, kdo se sem nahrnou např. s vánočním cukrovím, jak to bylo včera - ano mohli by to dát, ale jen pár dnů a to jen za předpoladu, že cukroví bylo v právě vyhlášené skupině.
Potom - kdyby opravdu chtěli soutěžit, tak by museli začít taky vařit jako ti, kteří soutěží férově.
Přidávat fotky již ke stávajícím receptům bez fotky bych nechala po celý měsíc volně, ono těch nápojů apod. bez fotek tady není tolik a spíš se musí taky poctivě vařit.
Já nevím, jestli jsem to napsala srozumitelně... a taky nevím, jestli by to šlo technicky.

xjurny: skoda, ale rozhodne se to da vykoumat! Urcite to umite(jste moc sikovni), jen prosim, priste ne takto, neni to zrovna to prave orechove. A chapu, proc ta obecna nevole.

xjurny:Radku beru Tvůj názor, fajn:yes:

maiva: Moderátorky by se domluvily, ale bojím se, že místo diskuzí o cukroví by se vedly diskuze o tom, proč tento recept není k tématu a tam ten ano a kdo to tak určil. Pravděpodobně by se vyrojily i diskuze typu "má za to bod, protože je kamarádka moderátorky". Každá soutěž, každé pravidlo má slabinu a vše se dá nějakým způsobem napadnout.

xjurny: Ráďo, napsal jsi to skvěle - dávám i 100 bodíků:yes::yes:
Líbí se mi, doufám, že se usměrní nějak a ceny přijdou do zasloužených náručí:-K

xjurny:/ jitkas/ Radku, myslím, že by se nemuselo dělat tak složitě. Nevím, kolik je moderátorek, ale jsou to zkušené děvčata a mezi sebou by se domluvily, který-é recepty jsou hodnotné, odpovídají tématu apod.
Toto "cpaní", že je tu recept 10x je skoro nesmyslné. A v tom obrovském , dosavadním množství se prakticky těžko hledá.

xjurny: Teda Ráďo, to jsi napsal hezky :yes:.

Souhlasím, že některé recepty jsou ušity horkou jehlou, ale soutěž jako takovou bych hodnotil až po jejím skončení. Zatím běží teprve čtyři dny a vše si sedá.

Můj odhad je takový, že na 15. místo bude třeba minimálně 30 bodů a na tento počet bude třeba vynaložit určitou energii a úsilí. Moudro dne je takové, že se kvalita vyfiltruje sama a body se sčítají až 14.2.2013 v 23:59:59, ne dnes ;-).

Masopustni recepty jsou i hodne krajove, tkz, by se naslo i neco treba zajimaveho.Valentynske, jak rika Zizala, by se musely nejak od zacatku omezit, nebot napr. linecke cukrovi je zase za rohem.

Radku, promiň, chápu tě.
I já mám svůj život, taky tu nesedím věčně, ale když mám chvilku, zajdu se sem ráda odreagovat, zvláště v tyto dny, kdy mi zemřela moje babička a ve středu byl pohřeb...nic milého a příjemného, nálada na bodě mrazu a teď si ještě představ, že tu místo toho, abych zde přišla na jiné myšlenky, narážím na neautentické fotky, kradené fotky, nekvalitní recepty..., obarvené linecké cukroví a nazdobené vosí úly, ...jen díky nějaké soutěži a honbě za body. Promiň, ale tohle mě už vážně zvedlo z pohovky.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek