Segedínský guláš podle maďarského originálu voní paprikou a nejlepší je s kopečkem kysané smetany
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, před 9 hodinami
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, před 9 hodinami
Poslední příspěvky
„hazel: Já pekla Linecké citronové, křehké odtud, jako každý…“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko , je to smutne a nevim, nevim…“ hazel, před 6 hodinami
„Hezky vecer, u nas pikatni veprove platky , recepis je zde…“ hazel, před 6 hodinami
15. 3. 2016 07:41
Jana Remkova: Vždy, když tady někdo prosil o hlas, tak jsem ho dala, ať se jednalo o cokoliv. O tomhle zákazu opravdu nic nevím A vzhledem k tomu, že tady kluci musí kvůli něčím osobním sporům fungovat jako právní poradna a policie, mohla jsi nás svého komentáře ušetřit a hlas od tebe opravdu nečekám. Díky
14. 3. 2016 23:51
14. 3. 2016 19:45
14. 3. 2016 19:44
14. 3. 2016 08:28
14. 3. 2016 01:34
13. 3. 2016 19:25
13. 3. 2016 18:33
13. 3. 2016 17:25
13. 3. 2016 16:54
13. 3. 2016 16:38
13. 3. 2016 16:00
13. 3. 2016 15:51
13. 3. 2016 14:08
13. 3. 2016 14:02
Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další