Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilování v troubě

Jestli vám došly nápady na recepty na grilování, mohu doporučit tento www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/drubez-na-grilu/hamburger-s-trhanym-masem/.

Pokud sháníte nějaký receptna grilování kuřecího masa, vřele doporučuji tento www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/drubez-na-grilu/kureci-tortila-na-grilu/.

spagetka:myslím, že to nijak neprská, aspoň já teda nikdy nic zadělanýho po grilování neměla:-)):-)):-)), ale už taky moc nic negriluju, jen když si mamka jednou za rok vzpomene a chce kuřátko ogrilovat;-);-):-)):-)):-))

Severinka: mám tu samou a taky jsem si z předchozího sporáku schovala do zásoby ty pekáče. Jinak ale upřímně, v troubě negriluju, od toho mám stolní gril, troubu pak nemusím pracně čistit, gril se čistí pohodlněji

Já mám na plech takovouhle mřížku na grilování, byla součástí mého prvního sporáku ;-);-);-)mám jí schovanou doposud;-);-)http://www.levneelektro.cz/p865820-vestavne-trouby...

A používáte na to grilování v troubě nějaký speciální pekáč? Uvažuji o tomhle: www.utc.cz/cs/pekac-nerez-36-x-27-x-6-cm/337733p/ , ale si říkáim, jestli to není zbytečné a nestačí nějaký obyčejný plech...:-O:-?

martina35

27. 1. 2016 17:29

Já zrovna dobrý rádce nejsem, zkoušela jsem grilovat v mikrovlnce, v klasické troubě, která měla funkci na grilování a stejně to nebylo ono. Jsem zastáncem grilů a pokud nemáte zahradu, klidně si pořiďte elektrický. Je to podle mě super kompromishttp://goo.gl/naEeal :-)

Johanuska

22. 12. 2015 19:48

Na grilování v troubě bych se vykašlala, nemá to vůbec smysl :) Pořiď si plynový Weber http://www.grilovani.cz/plynovy-gril-weber-q-1200-... a uvidíš, že ten level je úplně jinde :)

Já se teda musím přiznat, že se mi v troubě nepodařilo ugrilovat nikdy nic. Mám takovou tu klasickou, s žádnýma extra funkcema navrch, a maso je vždycky tuhý, spíš pečený. Tak jsem si koupila tenhle elektrický gril: http://www.grilykrby.cz/products/gril-weber-cerven..., mám ho schovaný v lince a vytáhnu, jen když potřebuju. Maso je z něj výborný, jako z restaurace. Docela bych porovnala výtvory, které se povedou v troubě a přímo z grilu. Nevíte náhodou, jak se griluje maso v restauracích? Jestli v troubě nebo na grilu?

Tak jsem to zkusila....na mřížku jsem položila hliníkový tácek na grilování, pod něj dala plech a zadařilo se, maso jsem pouze otočila - takže to bylo i celkem bez práce :-)...Po otevření trouby sice větší množství dýmu (ale nic spáleného není), takže opatrnost je na místě, ale jinak to byla mňamka! Přítel moc chválil! :yes::-):-p

:-)):-))Já to dělám zrovna tak, dlouho, co mám tuhle troubu jsem negriloval, nevěděl jsem jak,a zeptat se?To bylo pod mou “chlapskou “důstojnost“Až jednou, když už jsem měl pro sichr uvařeno, jsem to zkusil a hned napoprvé se zadařilo.:yes::yes::yes:

Jana:není zač a doufám, že se pochlubíš a výtvorem;-);-);-);-)

Severinka: Moc děkuji za podrobnou a vyčerpávající odpověď....velmi jste mi pomohla...děkuji, jste hodná!:-)

No já mám gril v troubě, knoflíkem se otočí na takovou značku která je na grilování - u mě je to na knoflíku poslední v řadě a nastavím si na 250°, počkám asi 10 minut, za tu doba se trouba náležitě vyhřeje. Na plech ten se zvednutým okrajem je taková mřížka - je to součástí trouby a na ten se rozloží masíčko, které chceš grilovat;-);-);-) šťáva bude odtékat na ten plech. Celé to dáš na nejvyšší příčku do troubya griluješ, kolik minut Ti neřeknu, ale to poznáš až je hotovo. ;-);-)Griluju klidně i celé kuře, jen ho jakoby zmáčknu a to se musí dát na tu nižžší příčku do trouby;-) při grilování potíráš marinádou, ve která jsi měla masíčko naložené;-);-):-D

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek