Jak oživit bramborák? S nastrouhaným kuřecím masem a mozzarellou je hitem internetu, je šťavnatý a voní bylinkami
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 3 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
7. 2. 2013 14:35
Dobrá tedy, milostná korespondence není ukončena
7. 2. 2013 14:33
7. 2. 2013 14:32
7. 2. 2013 14:32
chleba_450028949.jpg
7. 2. 2013 14:30
7. 2. 2013 14:22
7. 2. 2013 14:16
7. 2. 2013 14:13
dle mého skromného názoru mají fotografie prezentovat daný recept. Pokud vypadá odpudivě, tak jej nikdo neuvaří. Když tedy schvalujete všechny fotografie, jdete sám proti sobě a proti původnímu smyslu těchto stránek ne?
Já jsem ukázala pár fotek nezávislým osobám (vybrala jsem ty, které se mi opravdu nelíbili), které na vaše stránky nechodí. Stačilo mi, když jsem viděla jejich užaslé pohledy a o komentářích ani nemluvě. Shodli se na tom, že by podle takového receptu nikdy neuvařili.
Pokud Vám to nevadí, tak potom tedy nechápu podstatu těchto stránek
Vy se neustále vyjadřujete k nevhodným komentářům pod fotografiemi, ale měl by jste opravdu raději racionálně pouvažovat, zda všechny fotografie od Bibinky jsou vhodné k prezentaci.
Přeji krásný sluníčkový den
7. 2. 2013 14:11
7. 2. 2013 14:09
7. 2. 2013 14:01
7. 2. 2013 14:01
Takže: nelíbí se mi, co se tu děje a pocítila jsem potřebu se k tomu vyjádřit. O to mi jde
7. 2. 2013 13:51
7. 2. 2013 13:50
srettka: už se těším
7. 2. 2013 13:48
Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 Další