Slzy v kuchyni? Už nikdy! Zjistěte, jak nakrájet cibuli bez pláče
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 23 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 18 minutami
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 5 hodinami
9. 2. 2013 17:51
9. 2. 2013 17:45
Iness:
Jahoda:
Sodovka:
Petra Ku:
Jitkas: DĚVČATA, NAPROSTÝ SOUHLAS
9. 2. 2013 17:43
9. 2. 2013 16:08
9. 2. 2013 16:03
Vždy se můžu utlouct smíchy, když jedna z členek klanu oblíbených přidá fotku chleba namazanýho máslem a ostatní členky klanu se rozplývají nat tím jak ho krásně namazala.
9. 2. 2013 15:36
9. 2. 2013 15:35
9. 2. 2013 15:19
Dostat se do situace, že vařím jen proto, abych měla co vystavit a ne proto, abych svým blízkým udělala radost a dobře je "nakrmila" pak začne být kontraproduktivní.
9. 2. 2013 15:12
9. 2. 2013 14:54
Víš, už jsem několikrát odcházela, ale protože ráda vařím a ráda se podělím s dobrým receptem i s ostatními, vytvořila jsem si k Topkách svůj postoj: Potlačila jsem původní závislost na Topkách, chodím jen nakouknout, co "dobrého" přibylo nebo jen, pokud potřebuji inspiraci k vaření.
(Zjistíš, že je určitě lepší věnovat čas rodině, než neustálému čtení nesmyslých komentářů.......)
A co je hlavní, snažím se nezapojovat do diskuzí. Někdy je to vnitřní boj, ale tréninkem se to dá zvládnout
Měj se fajn a vař i nadále pro ostatní. Jaký způsob si zvolíš, je jen a jen na Tobě. jahoda
9. 2. 2013 14:31
9. 2. 2013 14:25
9. 2. 2013 14:23
Iness:
9. 2. 2013 14:21
9. 2. 2013 14:14
Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 13 Další