Slavné omáčky: Ta zeleninová není žádná Popelka! Takhle ji dělají šéfkuchaři
Morský cejn
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„magdalenka: Vybrala jsem až tři! Ty s listovím, nebudu…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„Ahoj, dnes som nevarila - ázijské bistro vypomohlo, zajtra…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Veronika.Hrozna: mám - https://www.toprecepty.cz/recept…“ magdalenka, před 3 hodinami
23. 9. 2013 09:34
Tak som to zazil na vlastnej kozi. Tiez som vo stvrtok kupil tuto rybu. Po rozmrazeni sa "ozvala" akouci divnou vonou / smradom, ktory sa nestratil ani po 24 hod kupeli v mlieku a ani po upeceni. Maso bolo po 1.5 hod peceni stale huzevnate a pripominalo skor dlho varene kuracie prsia. Ale ten zapach zostal. Ani sme ho nejedli, slo to cele do kosa. Dal som zan v Careffoure v ZA, 6 eciek.
Na WEBe som nic nenasiel. Ani ci to ma tak citit, ani navod na nejaku specialu upravu.
Jano
17. 2. 2013 20:06
17. 2. 2013 14:42
dnes som prvý krát robil morského cejna...Nikdy som to nerobil a asi ani nejedol...no či nejedol, to na 100% neviem, mám pocit že niečo podobné som jedol na Cypre.
Skrátka, kúpil som mrazenú rybu a urobil podľa návodu - teda nič extra, očistiť, osoliť, okoreniť a upiecť v rúre. Výsledok ale bol nečakaný. Niečo tak aromatické som už dlho nejedol...žena sa toho ani nedotkla...
Otázka:
Tá prenikavá vôňa aj chuť je jeho normálna vlastnosť, alebo mi predali rybu ulovenú v ropnej škvrne? Alebo každý trochu normálny kuchár vie že sa to musí nejako namarinovať atď...?
Vďaka za odpoveď.
Ľubo