Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

ryba mecun/mecoun

spagetka velka vdaka......rodina sa rozhodla, pre trojobal...co narobis....
prijemne sviatky Tebe a vsetkym vsetkym

vybusna, na mail jsem ti poslala pár receptů na mečouna i odkaz na web, kde jich je dost. ;-)

vybusna: s mečounem taky nemám žádné zkušenosti. Dívala jsem se Ti do Rybí kuchyně Jindřicha Vaňhy a tam jsem našla jen Mečoun a la génoise - " rybu uvařime v červeném víně. Garnírujeme žampiony, račími ocásky a lanýži " :-D:-D :-D. Jinak si myslím, že osmažit v trojobale jde každá ryba.

nemam s rybami ziadne skusenosti a toto som vcera kupila....su to uz nakrajane podkovy.
chcem sa opytat, co myslite, mozem tu rybu pripravit tak, ze ju obalim v trojobale a klasicky vyprazim?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek