Od animáku až po horor: 15 nejlepších filmů o jídle, které byste jako správní gurmáni rozhodně měli vidět!
Kiwi
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 4 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 15 hodinami
10. 3. 2013 15:44
Chutí připomíná jahody, antgrešt a meloun, rozpůlíte-li kiwi podélně, můžete je vyjíst lžičkou. Plody, které jsou ještě pevné, tence oloupejte, měkkým plodům sloupněte slupku.
Pyré z kiwi připravujte jen KRÁTCE, jinak by se ROZDRTILA semínka a ZHOŘKLO by.
1 kiwi pokryje naši celodenní potřebu vitamínu C, je snadno stravitelné, protože obsahuje látku, která štěpí bílkoviny.
Kiwi také zabraňuje ztuhnutí želatiny, s MLÉKEM A TVAROHEM RYCHLE HOŘKNE.
Toto ovšem platí jen pro syrové plody.
Vařením kiwi ztrácí barvu.