Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víceúčelová pečící pánev

Tak jsem to dnes poprvé zkoušela a bohužel bez úspěchu.Dělala jsem v tom francouzské brambory a zespoda se to připálilo a ani se tam neudělal kůrčička.Bohužel jsem zklamaná asi to bude použitelné jen na dušení,a třeba smažení řízků.Remosku to asi nenahradí.Ted jsi to až uvědomuji že se to peče jen zespoda a z vrchu to jakoby dusí.

spagetka:mám jí taky, ale poslední dobou je nějak opomenutá:-O:-Oříkáš, že v ní jde upéci i buchta:-O:-O:-O:-O a to bez pokličky asi co :-D:-D:-D:-D to mě ještě nikdy nenapadlo, já jen spíše maso a zeleninu v ní dělám ;-) ;-)

Nadja: Nadi, já mám podobný oválný tvar jako ukazovala S Jitka, netvrdím, že v ní peču koláč, tedy šel by, jenže to by snědl jen můj muž na jedno olíznutí, takže moučníky peču ve velkém v běžné troubě. Ale běžně tam dělám maso, zeleninu, někdy i zapékané věci, jako brambory, šunkofleky atd, pro 2 je to akorát. Nebo i sladký nákyp z rýže, žemlovku jen pro muže (já to jaksi nepapám);-)

spagetka: Ladi, já mám podobnou, jen kulatou a nízkou, ale pochybuji, že by se v ní daly péct koláče. Jestli jsi to zkoušela, napiš o výsledku.

spagetka: tady posílám odkaz na tu pánev co mám pecici-panve.heureka.cz/eta-2160/galerie/Já mám úchyt jako u klasický pokličky k hrnci.Děkuju moc za odpoved.Zkusím v tom teda i péct

S Jitka: já mám tuto pánev už několik let a jsem s ní maximálně spokojená, sice jak jsem koukala na net, už jsou s modernějším designem, ale funkce jsou naprosto stejné. Takže klidně peč, dus, zapékej, vař. Výborná je ta plynulá regulace teploty. Chci se zeptat, jak jsou řešeny úchyty u toho víka? Já je mám jen jakoby zatavené do skla a bohužel, to jedno "ucho" se vysmekává ani nejde přilepit, takže muím být max.opatrná, doufám, že ty nové to už mají vychytané. Jinak jsem s ní absolutně spokojená.

Dobrý den dostaly jsme dárkem víceúčelovou pečící pánev Eta dostaly jsme ji místo remosky která nám přestala fungovat.Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti?? Může se tam i péct jako v klasické remosce?? Myslím jako maso,koláče,buchty,těstoviny atd???Zezdola pánve je spirála a nahoře skleněné víko.Budu ráda za každou zkušenost a radu.Děkuju moc

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek