Nejlepší svatební menu roku 2022: Hitem jsou kachní prsíčka s brusinkami a novinkou jsou slané bary
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Mila devcata, dekuji vsem za podporu. 😊 U nas byla…“ hazel, před 7 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, presne to me rekla lekarka, mam…“ hazel, před 7 hodinami
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 10 hodinami
1. 1. 2009 20:23
30. 12. 2008 21:49
30. 12. 2008 21:43
30. 12. 2008 21:24
30. 12. 2008 20:03
30. 12. 2008 19:50
30. 12. 2008 19:31
30. 12. 2008 13:21
30. 12. 2008 12:44
30. 12. 2008 12:37
30. 12. 2008 12:32
Chudáci naši IT, ty z toho fakt klepne !!!
30. 12. 2008 12:24
30. 12. 2008 12:14
nepises v recepte, postup na tvoju sekanu, ale podla konzistencie sa mi vidi, ze ide fakticky o klasicku sekanu, taku tu hutnejsiu. myslim, ze keby som chcela panenku obalit mojou fasirkovou zmesou, tak by to nedrzalo pekne tak pokope pri krajani. preto sa mi to nesmierne na reze paci...a preto by som ti skludnym svedomim dala tu 1. odpustas mi?
30. 12. 2008 12:06
30. 12. 2008 12:02
1 2 3 … 7 Další