Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nový design Topreceptů

pro Martu: to by bylo myslím dobré, snad by se dalo udělat, že by byla u vkládaných receptů volba hlavní kategorie a vedlejší (nebo tak něco) kategorie. Některá jídla opravdu zasahují do více kategorií. Když si dám třeba ty luštěnuny, už mi nenajde ten guláš, jelikož je v mase.

Špagetko, také jsem pravě myslela na to, že je to asi neproveditelné :-S

Marti, ale s těmi kategoriemi - nebyl by pak zmatek při vyhledávání, víš jako že zadáš název a tentýž recept ti vyjede třeba dvakrát? A nezatížilo by to nebo spíš neovlivnilo tu statistiku receptů? Já tedy technicky tomu nerozumím, ale pokud tu statistika má být, pak by byla neobjektivní ne? Ale to musí vědět tewn, kdo to mu rozumí, já ne ;-)

Tak jestli můžu, tak bych také přispěla svou troškou do mlýna. TOP 50 mi připadá jako skvělý nápad, stejně jako hodnocení stylem plusových bodů (mně se velmi líbilo, jak do nedávna hodnotili na Apetitonline palcema). Měnící se náhodný recept na titulní stránce by také bylo velkým oživením (dosavadní způsob jsem nepoužívala). Ještě by si mi líbilo (ale asi si už dost vymýšlím :-8), kdybych svůj přidaný recept mohla, pokud by to bylo nutné, zařadit do více kategorií, např. Hovězí guláš s fazolemi bych zařadila do kategorie Hovězí stejně jako do kategorie Luštěniny.

Hello, nebuď na sebe tak přísná, v podstatě máš pravdu. Nemoc taky nepřidá, ale netvrď, že se pozná, že jsi paní učitelka ;-), to bych své výtvory taky msela přehodnotit :-D:-D. Jak už jsem psala, já jsem pro ten náhodný recept u kalždého kliku, pak asi ty plusové body. Top recepty možná obměnit po měsíci? s tím, že by se to staré zrušilo? A přidat TOP 50. Pro komentáře k tématu bych taky byla, ale jen k receptu - způsob přípravy, varianty atd.Na chřipku mám výbornou směs, mrkni do vzkazů ;-)

Teď tady po sobě čtu svoje příspěvky a připadájí mi, jako by je říkala nějaká paní učitelka se zdviženým pravítkem a chtěla všechny postavit do latě. To fakt né, asi mi jen ta nemoc leze na mozek. Všichni se těší na Silvestra, plánují co dobrého si udělají, a já tak můžu přemýšlet leda o tom, jestli si uvařím podběl nebo nebo heřmánek...:-//

Mrzí mě, kam se tohle dohadování o vylepšení designu stránek dostalo. Kluci jasně řekli: řekněte si co chcete a my to uděláme, nebo se alespoň budem snažit. Když nic nenavrhneme, neudělají nic a pak si dál nadávejte, že se vám tu něco nelíbí. Myslela jsem, že podebatujem o Náhodném receptu, o TOP STAR nebo TOP 10 za 10 dní, o seznamu např. 50 nejlepších receptů, že na kluky něco vymyslíme a vy ... Připadalo mi, že mají kluci teď asi čas, tak tomu něco chtěli věnovat a po Novém roce, až se všechno vrátí do svých kolejí už nás taky můžou poslat do háje. Je mi to líto ( no možná za to může jen ta moje chřipka...)

Vybusna, aby ti sekaná držela, můžeš do ní přidat trochu Solamylu a nemusí být ani vajíčka. A sekanou, teda celou šišku jde zabalit i do bránice, je to taková ta siťka, co se se sežene nejspíše v malých řeznictvích. Nějaké recepty jsem už tady dala :-8;-)

...no a to nám tam dali "Pokec o všem", že?:-)):-))...jo, holt to se nedá...když se budeme bavit na jedno téma, přeskočíme na druhé, tak přece nepůjdeme do jiné rubriky...to musí pochopit, že by nám "nenavazovala nit" hovoru...ne?...:-D

paprika ...ok:-8

Holky, fašírka nebo sekaná (mimochodem já žádný podstatný rozdíl nevidím:-D:-D:-D), ale od NOVÉHO DESIGNU TOPRECEPTů jsme trochu mimo, že?
Chudáci naši IT, ty z toho fakt klepne !!! :-D:-D:-D

Výbušna - možná by stálo za to vyzkoušet, jak psala Hella "napatlat" tu sekanou na listové těsto, dát panenku, všechno zabalit a upéct. To by šlo i z té tvé fašírky:-D:-D Já jsem si fakt myslela, že nemusíš žádné mleté maso, prostě tuto konzistenci :-8:-8

:-D:-D:-Djezismarja svetlus..takto...ja rozlisujem medzi fasirkou a sekanou. fasirka je u mna mlete maso, skor mastnejsie, ide do nej vela vajicok, pokial mam suche maso, dokonca do nej prilievam olej...je potom taka kyprejsia...no a mastna samozrejme:-8 no a sekana, je take to ubytejsie mlete maso.
nepises v recepte, postup na tvoju sekanu, ale podla konzistencie sa mi vidi, ze ide fakticky o klasicku sekanu, taku tu hutnejsiu. myslim, ze keby som chcela panenku obalit mojou fasirkovou zmesou, tak by to nedrzalo pekne tak pokope pri krajani. preto sa mi to nesmierne na reze paci...a preto by som ti skludnym svedomim dala tu 1. odpustas mi?;-)

Výbusna - ani svoji, vlastní, výbornou, vastnoručně namletou, vlastnoručně ochucenou sekanou????:-O:-O:-O Víš jak je to dobré????? (vím, každý má jiné chutě, jen mně to trochu překvapilo:-)))

svetlana....za vizualne hodnotenie 1, ale ja nemam rada sekanu:-8, takze by som si to nikdny nerobila:-8

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek