Předpěstování rajčat krok za krokem: Chce to zalévat 3x týdně, větrat i včas semenáče přesadit, pak bude úroda jak víno!
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ mika59, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcelko taky opožděně přesto přeji všechno jen…“ mika59, před 1 hodinou
„Děvčata, moc děkuji za přání. 😘“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„magdalenka: Máš tady na ten salát recept? Už nevím jaký…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
1. 1. 2009 20:23
30. 12. 2008 21:49
30. 12. 2008 21:43
30. 12. 2008 21:24
30. 12. 2008 20:03
30. 12. 2008 19:50
30. 12. 2008 19:31
30. 12. 2008 13:21
30. 12. 2008 12:44
30. 12. 2008 12:37
30. 12. 2008 12:32
Chudáci naši IT, ty z toho fakt klepne !!!
30. 12. 2008 12:24
30. 12. 2008 12:14
nepises v recepte, postup na tvoju sekanu, ale podla konzistencie sa mi vidi, ze ide fakticky o klasicku sekanu, taku tu hutnejsiu. myslim, ze keby som chcela panenku obalit mojou fasirkovou zmesou, tak by to nedrzalo pekne tak pokope pri krajani. preto sa mi to nesmierne na reze paci...a preto by som ti skludnym svedomim dala tu 1. odpustas mi?
30. 12. 2008 12:06
30. 12. 2008 12:02
1 2 3 … 7 Další