Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

MARINOVÁNÍ

aisha:O čerstvosti potravin tady u nás už si myslím své;-):-S

Andrej, ja si myslim, ze hodne zalezi na tom, jak je drubezi maso cerstve. Pokud se omyje, dobre osusi a soucasti marinady je i olej, nevidim problem nechat ho nalozene i 2 - 3 dny. Navic nektera koreni pomahaji prodlouzit trvanlivost, napr. zazvor nebo pepr. A samozrejme maso by melo byt v chladu max. do 4 stupnu C.

DRSLAW:Tak tenhle druh masa se musí spotřebovat max. den po naložení. Hrozí tam salmonela;-) A pokud mám větší množství naloženého masa a nespotřebuji ho, mrazím ho i s marinádou a maso je pak po rozmrazení i křehčí:yes:

1974andrea:
AHA KUŘECÍ, KRŮTÍ

Drslaw:Záleží na tom jaké maso a v jaké marinádě. Zvěřina se třeba nakládá do mořidla a může tam být i týden

CHCI SE ZEPTAT, JAK DLOUHO MŮŽE BÝT MASO V MARINÁDĚ ABY BYLO ZDRAVOTNĚ NEZÁVADNÉ? DĚKUJI ZA POMOC.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek