Lovecký superúplněk nabízí změnu jídelníčku: Býkům prospějí dýně, Lvi by měli ubrat masa, aby se cítili lépe
Tatarák
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 4 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 4 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 4 hodinami
17. 4. 2013 12:32
17. 4. 2013 08:53
17. 4. 2013 07:33
17. 4. 2013 07:03
Bibi, co myslíš tím, že kamarád Tvého šéfa na tataráka dojel ?
17. 4. 2013 06:51
16. 4. 2013 22:13
16. 4. 2013 18:24
16. 4. 2013 18:05
16. 4. 2013 16:32
Tohoto "hostitele" jsme nikdy neměli. Kup hlavně opravdu kvalitní a čerstvé maso. nemrazila jsem ho nikdy před úpravou, takže nevím, ale podle mne záleží na ověřené kvalitě.
Vyguglila jsem teď ale, že je fakt lepší maso přejít mrazem, to jsem nevěděla
16. 4. 2013 16:25