Dokonalé francouzské toasty ze zbylé vánočky: Sváteční snídaně provoněná rumem a vanilkou zachutná každému
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 6 hodinami
8. 12. 2017 22:05
1. 5. 2013 17:53
1. 5. 2013 14:18
1. 5. 2013 13:17
Xjurny: já mám obyčejnou Etu a fakt jsem to s tím včera umíchala, nebo lépe, umixovala
1. 5. 2013 13:02
1. 5. 2013 11:27
Jedine, že by ten tvoj tyčák bol pomalší a nestíhal? Mne robí bez problémov aj majonézu z mlieka a oleja - niekomu sa to nedarí, že konzistencia ostáva tekutá.
Dúfam, že aj napriek fiasku mi zachováš priazeň...pekný deň!
1. 5. 2013 10:02
1. 5. 2013 08:31
30. 4. 2013 21:30
30. 4. 2013 17:31
30. 4. 2013 13:16
30. 4. 2013 12:51
30. 4. 2013 09:18
30. 4. 2013 08:17
Ale pozor - fakt za jazdy nevytiahnuť mixer a mlieť to vo vysokom pohári. Dosť dlho to vyzerá, že sa nič nedeje, že zavaríš tyčák, ale vydrž!
Pekný deň!
29. 4. 2013 23:31
1 2 Další