Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření
Rozhovor s DlabemeZdrave
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 51 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 57 minutami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
3. 5. 2013 21:09
3. 5. 2013 10:25
3. 5. 2013 08:22
3. 5. 2013 06:06
2. 5. 2013 19:18
2. 5. 2013 18:47
2. 5. 2013 16:01
2. 5. 2013 12:08
2. 5. 2013 10:15
já díky diadietě, problémům s játry, artroze a revmatu se taky snažím vymýšlet trochu jiný ljídelníček
1. 5. 2013 19:58
1. 5. 2013 19:46
1. 5. 2013 17:25
1. 5. 2013 16:50
Toto je jen úvod ke článku, který dnes vyšel na webu foodstyle.cz s mou osobou. Ačkoliv jsem se trochu více rozepsala, určitě neváhejte dočíst až do konce
Více zde: http://www.foodstyle.cz/products/dlabejte-zdrave-s...