Retro okénko: Tyčinka Studentka stála kdysi 2,50 Kčs. Dobrota plná rozinek byla první zdravou, dnešními slovy „fitness“ tyčinkou
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 5 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 8 hodinami
26. 2. 2016 19:33
26. 2. 2016 18:35
26. 2. 2016 17:25
26. 2. 2016 17:19
26. 2. 2016 15:36
sulc_pet.jpg
15. 2. 2016 22:56
tohle_vam_o_pracce_a_prani_nikdo_nerekne_-_ka.doc
25. 1. 2016 17:38
13. 1. 2016 17:37
An, přesně tak dělám brkaši i já. Je hladká a milá jak říkají moje děto od malinka. Jenom 1x v životě jsem na to vzala ponorný mixér a výsledkem bylo klihové lepidlo na tapety.
2. 1. 2016 07:50
2. 1. 2016 07:33
2. 1. 2016 07:29
2. 1. 2016 06:48
Kypřící prášek, no nevím, já bych se bála, že si chuť zkazím. Třeba to někdo tu naopak doporučí
1. 1. 2016 22:38
1. 1. 2016 19:20
1. 1. 2016 19:09
Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Další