Svátky v klidu a pohodě? Povolejte na pomoc Velkého vánočního průvodce!
lahůdková cibule
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„magdalenka: Vybrala jsem až tři! Ty s listovím, nebudu…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„Ahoj, dnes som nevarila - ázijské bistro vypomohlo, zajtra…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Veronika.Hrozna: mám - https://www.toprecepty.cz/recept…“ magdalenka, před 3 hodinami
14. 7. 2013 16:24
14. 7. 2013 12:28
Zkoušela jsem i nať usušit, ale víc nám prostě chutná mražená
14. 7. 2013 12:00
14. 7. 2013 09:31
14. 7. 2013 07:16
Já na cibulku i ostatní zelenini používám tento nálev:
4 l vody, 1 l 8% octa, 400 g cukru a 150 g soli (ale množství si dej dle své chuti). Protože mám ale doma diabetiky, dávám místo normálního cukru sladidlo pro diabetky, množství vyděleno 5. Cibulku sterilju 20 min. při 85°°C
Pokud ji máš fakt hodně, tak ji i usuš: Zbav vrchní slupky, odřízni kořínky a listy a nakrájej na 4 mm plátky. Suš buď v sušičce nebo při 60°C
13. 7. 2013 22:43