Retro okénko: Rumové pralinky stály v minulosti jen 5 Kčs. Víte, kolik v nich skutečně bylo rumu?
Tuhé sražené těsto
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 18 minutami
„Přání a gratulace“ mika59, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„magdalenka: Vybrala jsem až tři! Ty s listovím, nebudu…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„Ahoj, dnes som nevarila - ázijské bistro vypomohlo, zajtra…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Veronika.Hrozna: mám - https://www.toprecepty.cz/recept…“ magdalenka, před 3 hodinami
20. 7. 2013 15:11
20. 7. 2013 13:36
20. 7. 2013 08:31
moc prosím o radu.
Stává se mi to skoro pořád, když se snažím vyzkoušet nové recepty a někdy bohužel i u ozkoušených :(
Nikdy nemůžu upéct nadýchanou buchtu. Vždy je z ní sražená placka jako koberec!! Sice chutná dobře, ale ten vzhled?!
Prosím, co mám dělat, aby mi buchta (třeba například bublanina) v troubě naběhla nahoru a byla lehká?
Děkuji