Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuhé sražené těsto

Gabča: může to být i vinou předčasně otevřené trouby, prudké zavření trouby nebo i prudký pohyb při vkládání do trouby nebo i prudce vyndané. Nestejná teplota surovin.... Těch chyb může být hodně.

Gabča: Gábčo, nevím, kde je chyba... záleží, který konkrétní recept máš na mysli... může to být víc faktorů... málo našlehané, přepečené, vysušené.. to je těžko, když nevím ten konkrétní recept;-)

Dobrý den,
moc prosím o radu.
Stává se mi to skoro pořád, když se snažím vyzkoušet nové recepty a někdy bohužel i u ozkoušených :(

Nikdy nemůžu upéct nadýchanou buchtu. Vždy je z ní sražená placka jako koberec!! Sice chutná dobře, ale ten vzhled?! :-((

Prosím, co mám dělat, aby mi buchta (třeba například bublanina) v troubě naběhla nahoru a byla lehká?

Děkuji

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek