Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

kotlíkový guláš z divočáka

Děvčata, jste zlatíčka. Děkuji moc :-K:-K:-K:-)

BILKOVAI: souhlas s MAGDALENKOU, NEJDŘÍV DIVOČÁKA, HEZKY PROKOŘENIT A PAK Až vepřové - omlouvám se za caps lock, nechce se mi to přepisovat :-8:-8:-8 jinak, mňam dej recept a fotku :yes::yes::yes:

Ivetka, môj otec bol poľovník, zvykli sme robiť kotlíkový guláš z diviaka, do ktorého sa pridávali aj zemiaky.(Tak isto ako do obyčajného kotlíkového - mám tu recept.) Teraz sú nové, tak daj až pred koncom, za chvíľu sú hotové. S takým miešaným (mäso bravčové mixnuté s divočákom) sme guláš nerobili, ale ja osobne nevidím dôvod, prečo by to nebolo dobré. Dala by som najprv preventívne divočáka. Nešetri cibuľou, cesnakom, paprikou - príp. feferónkou.

Dobrý den, prosím Vás o radu. Chci dělat kotlíkový guláš na ohni. Mám 2 kg plecka vepřového a 2,5 kg divočáka. Nevím, zda to můžu dělat dohromady /kanec měl jenom 40 kg, takže byl mladý/ nebo mám dělat napřed kance a potom přidat vepřové plecko? A ještě bych chtěla do toho dát na kostky nakrájené brambory. Myslíte, že to jde, když je to z půlky z divočiny? Jde to k sobě? Divočina-brambory? Děkuji za radu :-K

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek