Senzační velikonoční nádivka podle slavné české kuchařky Marie Janků-Sandtnerové
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 7 hodinami
2. 10. 2013 14:58
Ale určitě máte pravdu, že při dopravě se může stát cokoliv.
3
1. 10. 2013 16:12
1. 10. 2013 15:53
22. 9. 2013 14:06
20. 9. 2013 12:06
20. 9. 2013 11:29
20. 9. 2013 09:17
19. 9. 2013 13:09
http://www.mall.cz/zavarovaci-hrnce/severin-ea-365...
19. 9. 2013 12:23
12. 9. 2013 15:58
10. 9. 2013 12:10
9. 9. 2013 18:45
9. 9. 2013 18:40
9. 9. 2013 18:39
Ako som písala, tekvicový kompót ide do suchého dunstu, takže táto požiadavka odpadá. Rovnako žiadne lekváre nesterilizujem. Kyslé šaláty a čalamády sterilzujem podľa toho, o čo ide, nie je recept ako recept. Kompóty vo väčšine sterilzujem od bodu varu 10-12 min, podľa tvrdosti ovocia. Drobné ovocie presypané cukrom sterilizujem cca 10 min, všetko len aby chytilo viečko.
Žiadne prepočty Proste dlhoročné recepty dedené z generácie na generáciu. U nás zavára skoro každý, a nikto nijaký teplomer nepoužíva. Ostatne, v čase mojej babičky a dokonca aj mamičky žiadne zaváracie teplomery ani neboli a zaváralo sa s úspechom.
9. 9. 2013 18:23
1 2 3 Další