Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 18 minutami
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 5 hodinami
9. 9. 2013 10:14
8. 9. 2013 10:29
8. 9. 2013 10:21
8. 9. 2013 10:08
8. 9. 2013 09:05
8. 9. 2013 07:28
8. 9. 2013 06:38
7. 9. 2013 19:41
7. 9. 2013 11:33
7. 9. 2013 09:12
7. 9. 2013 09:11
7. 9. 2013 05:37
http://www.dumazahrada.cz/bydleni/kuchyne/2008/1/1... - text ti sem zkopíruju: "Zavařování
V remosce: pohodlně zavaříme třeba domácí džem; vejdou se do ní malé skleničky (1,5 dl). Dno mísy s nepřilnavým povrchem chráníme před poškrábáním tak, že na ně položíme papírové utěrky, na které teprve naskládáme skleničky, případně můžeme použít kousky kartonu. Mísu do poloviny naplníme studenou vodou, naskládáme do ní skleničky s džemem a pak už jenom remosku na půl hodiny zapneme. Skleničky vyjmeme po vychladnutí vody."
Upřímně, jsem docela a příjemně překvapená, rozhodně ještě letos vyzkouším,
6. 9. 2013 22:54
6. 9. 2013 20:14
6. 9. 2013 06:21
Předchozí 1 2 3 Další