Senzační velikonoční nádivka podle slavné české kuchařky Marie Janků-Sandtnerové
Zlatý klas
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 7 hodinami
27. 11. 2014 15:09
25. 11. 2014 11:13
25. 11. 2014 08:56
25. 11. 2014 03:29
24. 11. 2014 20:07
24. 11. 2014 19:23
7. 9. 2013 16:13
7. 9. 2013 10:40
napr. : http://www.toprecepty.cz/recept/2074-rezy-s-vitami...
A porovnaj fotky pri tom istom koláči odo mňa a od Aničky, ktorá ho robila, myslím, že rozdiel je evidentný
http://www.toprecepty.cz/recept/2074-rezy-s-vitami...
Pozri na tie krásne hrany zákusku : http://www.toprecepty.cz/recept/17490-ovocne-rezy-...
Mirka, rovnako, keď urobím dukátové buchtičky s krémom zo Zlatého klasu a pudingu, tak je to výrazný rozdiel
7. 9. 2013 10:29
7. 9. 2013 08:33
7. 9. 2013 05:59
"Legendární pomocník při pečení ze Slovenska, krémový prášek Zlatý klas Dr.Oetker, je na naléhání naších zákazníků nově k dostání i v České republice. Najdete jej v obchodním řetězci Kaufland v oddělení pudingů. Vyzkoušejte ho například i při přípravě Strakatého koláče s višněmi. Nahraďte Puding Naturamyl s vanilkovou příchutí Dr.Oetker při přípravě náplně Zlatým klasem Dr.Oetker."