7 důvodů, proč dávat dětem jablka plus tipy na netradiční recepty: Už jste zkusili jablečnou nutellu?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 8 hodinami
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
31. 7. 2015 16:58
Jinak myslím,že diskuze by mohla skončitVšem kuchařkám děkuji za rady
31. 7. 2015 16:41
31. 7. 2015 16:18
31. 7. 2015 10:52
Když v papiňáku něco vaříš moc dlouho,tak to nezměkne, ale zdřevnatí,maso se začne drolit.To mám teda vychytané na 100%
Uvidíme,PH dám ještě jednu šanci.Přes noc jsem dělal vývar,ten fakt neměl chybu,ale vepřový guláš na “HIGH“ po 5 hodin a žádný zázrak, proto právě scháním moudra
31. 7. 2015 10:22
Já ho mám přes rok a už bych ho nevyměnila ani za nic
31. 7. 2015 10:14
31. 7. 2015 07:24
Ještě abych tě neuvedla v omyl: Nízké hodnotě (I.stupni), se právě říká pomalé vaření, tedy nejlépe přes noc
Vysoké hodnotě (II.stupni) rychlé vaření, lepší přes den
30. 7. 2015 19:07
30. 7. 2015 19:07
30. 7. 2015 13:24
30. 7. 2015 08:30
30. 7. 2015 06:33
29. 7. 2015 20:02
30. 4. 2015 16:40
29. 4. 2015 22:54
Předchozí 1 2 3 4 5 … 10 Další