Účastnice Hell's Kitchen Sierra přiznala, kdy je v kuchyni nejistá a jaká jídla neumí vařit: Musím se to naučit, to vím, říká
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 3 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 3 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
29. 4. 2015 19:04
29. 4. 2015 16:56
V PH jsem nikdy těstoviny a ni rýži nevařila,používám jen na vývary a maso
29. 4. 2015 07:48
spagetka: Díky, Ladi, mrkla jsem na to
29. 4. 2015 07:48
29. 4. 2015 07:42
http://www.spacil.cz/zavarovaci-automat-bielmeier-...
Jedním knoflíkem nastavím čas, který se zapne až po dosažení potřebné teploty...a druhým nastavuju teplotu.
Ale myslím, že jsem už u lidí, co domácí šunku vařívají, slyšela, že ji v PH dělali. Jak, to nevím, bohužel.
29. 4. 2015 07:33
29. 4. 2015 07:02
Vodu tam liješ i při zavařování, v tom také problém není a teplotu i čas hrnec pohlídá stoprocentně a sám.
29. 4. 2015 06:58
29. 4. 2015 06:27
29. 4. 2015 06:09
http://www.urybicky.cz/2011/08/nase-domaci-sunky/
Sáčky nebo střeva budou asi lepší, ale ta petka je taky možnost.
Tady je i doba vaření
http://foto.dama.cz/foto.php?f=985650
29. 4. 2015 02:28
28. 4. 2015 20:50
28. 4. 2015 19:52
28. 4. 2015 16:50
28. 4. 2015 11:42
Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 10 Další