Konec namáhavého klečení a ohýbání zad: Trendem letošní sezony jsou zvýšené záhony. Na tohle musíme myslet při jejich plánování
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Mila devcata, dekuji vsem za podporu. 😊 U nas byla…“ hazel, před 4 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, presne to me rekla lekarka, mam…“ hazel, před 4 hodinami
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 8 hodinami
28. 4. 2015 11:29
A ohledne toho pridavani casu pri odklopeni poklice si myslim, ze to je trochu prehnane.Pokud do nej nekoukam petktrat do hodiny, staci ta orientacni doba a nic nepridavam, i kdyz jsem to take cetla v navodu.Ale ja varim povetsinou na LOW, tudiz tam to asi takovou roli nehraje.
28. 4. 2015 11:21
K jednomu "rozblemcání" se ale přiznám. Dala jsem do PH vřelou vodu, za chvilku nasypala těstoviny, jak jsem zvyklá a ty pak po chvíli začaly "blemcat". Nešlo mi to do hlavy, až jsem zjistila příčinu. Den předtím jsem vyndala šňůru od PH ze zásuvky, protože jsem si tam zapnula brousek na nože a zapomněla jsem ji vrátit zpět. Mám tam několik šňůr, tak jsem si toho ani nevšimla a těstoviny se vlastně navařily vůbec. Ale ani tyto nepřišly vniveč, pochutnaly si na na nich slepice
28. 4. 2015 11:13
28. 4. 2015 11:06
28. 4. 2015 11:04
Tím nepřilnavým jsem myslela hlavně to, že u jídel, která se ráda přichytnou a je třeba je proto pořád odmíchávat, míchám určitě mnohem méně - nepřichytává se.
28. 4. 2015 11:03
Ja i celkem verim, ze ryze z PH muze byt vyborna.Sama mam nejradeji ryzi dusenou v troube nebo v MW.Tudiz v PH by mohla krasne natahnout chut cibule a hrebicku, ktere pouzivam.Musim konecne vyzkouset.
Jen u tech testovin mi to prijde jine, tekutina v PH perlickuje, coz je prima pri duseni masa a vareni vyvaru, ale u testovin?Bala bych se rozblemcani, nehlede na tu slozitost pripravy.Nicmene kazdy at vari tak, jak mu vyhovuje.
28. 4. 2015 10:59
28. 4. 2015 10:58
28. 4. 2015 10:58
28. 4. 2015 10:54
28. 4. 2015 10:47
28. 4. 2015 10:45
Když si představím ten postup - vařit vodu v konvici, lít ji do pomaláče, rozmíchat těstoviny, uvést do varu a znovu zřejmě rozmíchat, dvakrát zkontrolovat = otevřít hrnec, čímž se proces vaření přeruší a výsledek zpomalí, jak jsem četla, až o půl hodiny... pokud si hrnec koupím, tak v něm určitě nebudu vařit to, co mám na sporáku hotové za chvíli se stejným výsledkem. Mám ráda těstoviny al dente, neustálé ochlazování a zahřívání při přerušeném procesu by jim určitě neprospělo.
Ale každý podle sebe, samozřejmě
28. 4. 2015 10:44
28. 4. 2015 10:23
Co se týká (ne)připáleného nádobí nebo prskání na sporáku - to mám ošetřeno nepřilnavými hrnci.
28. 4. 2015 10:20
Předchozí 1 … 3 4 5 6 7 … 10 Další