Přehnali jste to s opalováním? 6 potravin, které zaženou horkost
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„hezký slulečný den, dnes přišli mladí. Uvařila jsem jim…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den dnes vývar s nudličkami a uzená krkovička…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„MarcelaPa: Marci tak jsem tvé narozeniny prošvihla,tak…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
27. 3. 2015 22:16
Těším se na zítřek na ty ptáčky, jaké bude to masko.
27. 3. 2015 09:57
27. 3. 2015 09:12
26. 3. 2015 12:49
26. 3. 2015 12:21
26. 3. 2015 11:55
26. 3. 2015 11:19
26. 3. 2015 10:45
26. 3. 2015 10:19
25. 3. 2015 14:28
mně nikdo z nich nepochválí, tak si to trochu usnadňuju. Prosím tě, tu zeeĺeninu tam můžu hodit hned a nebo až později. A když to dám na ten pomalý stupeň prosím jak dlouho. Aspoň osum hodin, ne? Scarlet
25. 3. 2015 09:40
24. 3. 2015 19:30
24. 3. 2015 16:09
24. 3. 2015 13:58
potřebovala bych zase poradit s pomalým hrncem.Za tu dobu, co ho mám vytáhlý a znova probuzený, což je asi čtrnáct dní, jsem v něm vařila kyselicu, svíčkovou,maso na rýži, maso na šťávě a dnes notoricky známý guláš v troubě, kuřecí vývar. Vše, co jsem tu napsala bylo v pohodě, až na to mASO NA RÝŽI NE. mAso bylo dobré, ale rýže nepoživatelná. Nic, chybama se člověk učí. Ale proč dnes píšu.Za prvé bych cgtěla moc poděkovat za vaše rady, moc mi pomohly. Co se týče té rýže, tak to jsem našla na Dámě, dokonce tam kterási psala, že tam dělá i rizoto a dokonce i sladký nákyp.No, ze všech odkazů co jsem kde našla, zůstávám věrná topíkům Jenom vše, co jsem dělala, tak poklice seděla a nepouštěla páru. No a dnes jak sem dělala ten guláš, tak mi ta poklice sem tam skáče a prská.Tak jsem se chtěla zeptat, jestli je to velká vada, což asi jo, při mém "štěstí" a co s tím mám dělat, nebo jestli to děla i některé z vás. Nerada bych nechala maso v noci pomalit, nebo když někde půjdu a hrnec by mi vyvřel a zničil se.Nesnad, že bych někam chodila na dlouho, snad jen do obchodu, a to mi zabere nejvýš hodinu. Ale i v noci u toho nestojím.
Prosím, poraďte.Moc vám ,moc děkuju.
21. 3. 2015 18:19
http://www.toprecepty.cz/recept/9646-kohouti-hrebe.... Jen ještě malou poznámku, pokud se pro tento způsob rozhodnete, dejte o trochu méně mléka, pod poklicí se totiž tvoří pára, tak nádivka trochu zřídne. A nebo ji pak musíte více zahustit perníčky nebo piškoty. Mně to moc vyhovuje, je to bez téměř bez práce, míchání a postříkaného sporáku. Vařím vždy nejméně z 1/2 kg máku, co zbude, dám do mrazáku a v případě potřeby je opět k použití.
Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 10 Další