Jak na výbornou jablečnou žemlovku, aby byla uvnitř vláčná a na povrchu křupavá: Pro dokonalý výsledek to chce jeden krok navíc
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Hezky vecer, uvarila jsem pravou ceskou bramboracku i se…“ hazel, před 3 hodinami
„Přeji hezký večer.Z vykostěných kuřecích čtvrtek byly řízky…“ Anna Kocikova, před 3 hodinami
18. 3. 2015 02:15
17. 3. 2015 21:50
17. 3. 2015 21:43
Aha, tak se omlouvám, vidím, že Nadja přidala recepty na sekanou, tak to asi půjde Já bych se toho asi bála
17. 3. 2015 21:40
Sekaná v PH
http://www.labuznik.cz/recept/sekana-v-pomalem-hrn...
Sekaná po italsku v pomalém hrnci
http://www.labuznik.cz/recept/sekana-po-italsku-v-...
17. 3. 2015 20:08
Naďo, máš pravdu, já si to snad ani neuvědomila, jaksi zatím se učím a sleduju receptíky, co a jak se má dělat a hlavně, na jakém stupni. Mně to vlastně napadlo jenom tak, ale asi za hoďku po příspěvku v komentáři, jsem si uvědomila svou blbost. Já to vlastně brala, jako že to nemusíš hlídat až tak jak při normálním vaření a nespálí se ti to. Ne, že bych s tím měla nějaké problémy, ale zkrátka jen tak..
Teď jsem vytáhla sekanou, přes den jsem si to honem neuvědomila, myslela jsem popravdě, že zůstane ještě dušená mrkev, ale houby. Tak ji nechám do rána rozmrznout a pokud nebude kluk chtít hamburgry nebo karbenátky, tak bych ráda udělala sekanou. Jsem na ni velice zvědavá, jestli bude lepší. Když by to tam šlo, byla bych moc ráda, protože tak honím troubu a spotřeba elektriky na ní je určitě o moc větší, jak u pomaláčka.
Jestli se tu ještě dnes v noci objevíte, písněte mi prosím, jak dlouho mám pomalit tu sekanou. Děkuju ještě jednou moc za rady. Scarlet.
17. 3. 2015 19:53
17. 3. 2015 19:51
17. 3. 2015 19:37
17. 3. 2015 19:35
http://www.labuznik.cz/recept/hledani/zakladni/?q=...
17. 3. 2015 19:32
17. 3. 2015 17:20
A koprovku bez masa dělat v pomaláči je, myslím, zbytečné, ale nevím....
Našla jsem toto: Hovězí s koprovou omáčkou v PH
http://www.labuznik.cz/recept/hovezi-s-koprovou-om...
17. 3. 2015 16:03
svíčková se povedla, nic jsem teď už nepřipálila.
Jen jsem se chtěla zeptat na ty omáčky. Ne, že bych je dělala často, kluk na ně moc není, ale koprovku a svíčkovou snese. Já se chtěla zeptat, když budu dělat svíčkovou, to chápu, je tam maso a zelenina, ale jak mám začít třeba tu koprovku? Já ji vařím tak, že si udělám v kastrolku bešamel, pak to doliju mlíkem a dám kopr.A v PH se to dá taky tak jednoduše připravit, nebo je to hrnec jen na pomaléní vývarú a masa? A neuteče mi to mlíko než si dodělám ostatní a budu tu máčku mít v pomaláči? Vím, že řeknete, že jsem však dělala tu svíčkovou, to jo, ale tam se začíná masem. Tam jsem začla napřed masem a zeleninou do mísy, přidala koření, zapomněla na slaninu a zavřela. A teď nevím, jak začít s tou koprovkou.
Jinak dnes jsme měli s klukem dušenou mrkev a maso, ale malé a tenké, tak to jsem do pomaláku nedávala.Zítra se dojí asi ta mrkev, pokud na ni kluk nevletí ještě v noci, tak vlastně nevařím, tak se těším na čtvrtek, kdy určitě dám něco pomalit. Těším se na vývar, který je tu do nebes vychvalovaný, ostatně jako všecky recepty na pomaláč. I ta kyselica se mi z toho zdála jaksi lepší. Nevím, jestli si to jen tak nenamlouvám, ale byla taková hutná, ne vyvařená. Jinak moc a moc díky za vaše rady na mé někdy až hloupé otázky. Návod na ten hrnec samo nemám a zeptat se můžu jen vás. Děkuji moc. Scarlet.
14. 3. 2015 18:04
14. 3. 2015 17:19
14. 3. 2015 09:43
Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 Další