Jak připravit výbornou sýrovou omáčku k masu i k těstovinám? Využít můžeme zbytky aromatických sýrů
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 7 hodinami
25. 9. 2013 20:44
25. 9. 2013 17:01
25. 9. 2013 10:30
Suroviny : Vepřové nožičky(kůže),Tvrdé houby ,hřibovité, holubinky,křemenáče apod., majoránka, česnek,sůl, trochu octa, nové koření,pepř. Pro jistotu želatinu v plátech,nebo sypanou. Rukáv na obi tlačenku.
Postup: Nožičky+kůže hodněbuvaříme v malinko vody. Zvlášť na velké kusy nakrájené houby. Nožičky obereme a maso,kůži rozemeleme a vrátíme ješjě k provaření s kořením a česnekem. Ochutnáme. Vmícháme ovařené houby a přidáme rozmočenou želatinu a promícháme. Plníme do tlačenkových rukávů a na chladném místě necháme stuhnout. Po hodince otočíme, aby tuk nebyl všechen nahoře.
Někdo dává drůbeží srdíčka, žalutky a pod. Je na každém co přidá.Jde i cibule a paprik.lusk.
20121017_170327.jpg
179325.jpg
p1050213.jpg
24. 9. 2013 19:36
23. 9. 2013 11:43
23. 9. 2013 10:31
23. 9. 2013 09:09
22. 9. 2013 18:57
Jinak je přece jasné,že plesnivé houby se nemají konzumovat protože plísně jsou toxické.
22. 9. 2013 18:06
22. 9. 2013 17:48
22. 9. 2013 16:48
22. 9. 2013 15:27
Jinak,už jsem o tom psal snad před rokem na pokec
sc20130922-124806.jpg
sc20130922-124520.jpg
22. 9. 2013 09:56
22. 9. 2013 08:59
22. 9. 2013 08:48
1 2 Další