Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

červená řepa

spagetka: Ladka, máš výborný balkón, vyskúšaj to tam :-);-)

Irrena: tejaja: U nás to v paneláku skladovat nejde máme moc teplý sklep a i když je ještě špajzka na chodbě, je tam také teplo - brambory mi tam vyklíčej dost brzo. Mít chladný sklep, tak určitě bych taky skladovala vcelku

Přesně jak píše Terezka, mám jí také ve sklepě celou zimu;-)

Suzymon: A prečo ju potrebujete sterilovať? Cvikla vydrží v pohode celú zimu v chladnejšej miestnosti. Mám ju do mrazov na balkóne, potom zakryjem starou dekou a keď sú ozaj silné mrazy, dám ju do kumbálu, ktorý máme na spoločnej chodbe. Cvikla je veľmi dobre skladovateľná a potom použiteľná na akýkoľvek účel. ;-)

Suzymon: pokud chceš opravdu jen tu přírodní chuť, steriluj ji ve vlastní šťávě, tedy nacpi do sklenic, nepřidávej nic a zavař. Já takto dělám ovoce i zeleninu. Dochutit pak můžeš při použití.

Ahoj všem, Sklidila jsem pěknou červenou řepu a potřebuji ji nějak sterilovat. Ale ne v těch běžných, ochucených nálevech. Myslíte, že existuje nějaký recept pouze s trochou soli, aby po otevření sklenice byla řepa přírodní chutě?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek