Pečeme s Ivou: Jak udržovat chlebový kvásek a jak z jeho přebytku upéct makové „telky“ kváskové nejen k televizi
kravská brynza
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 4 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
17. 11. 2013 19:57
17. 11. 2013 18:45
Chvalabohu, u nás sú aj múdri ľudia, ktorí vyrábajú ozaj bryndzu a nie falzifikáty a dostať ju. Treba čítať obaly. Alebo kupovať priamo od výrobcu, aj v malých mestách sa otvárajú u nás predajne s ozaj výrobkami zo salašov a kvalitnou žinčicou, bryndzou a inými ovčími výrobkami.
Viem, u vás je to problém, sama nosím dcére do Prahy bryndzu od nás, ja ju kupujem v aute, ktoré nám vozí mlieko z farmy. Tá farma vlastní aj salaš, tak si predáva aj výrobky zo salaša. A je to úžasný rozdiel, nielen v chuti, ale aj v liečivosti týchto výrobkov.
Ale poviem ti, keby tie nezmysly ľudia nekupovali, zmizli by z trhu. Načo by robili taký výrobok, ktorý nikto nekupuje?!?
17. 11. 2013 18:03
sc20131117-162313.jpg