Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

zavarovani masa

Ahaa, díky moc :)

Kateřína::-)) jde o víčka, která mají těsnící gumu v červené barvě - jsou ještě s bílou a růžovou. Mluvím o sklenicích a víčkách, která se zavírají zavařovací "hlavou", ne šroubovací, ty bych asi na maso nepoužívala. Hodně zdaru:-))

Kateřína

21. 11. 2013 13:58

Díky moc - ještě dotaz naprostého nevědy: co jsou to červená víčka?

Katerina: Podle mých zkušeností se zavařuje pod červená víčka, steriluje se ve varu 1 hodinu, nechá v hrnci zchladnout a další den opět 1 hodinu. Možná má někdo zkušenosti jiné, u nás to funguje takto:-))

Máte někdo zkušenosti se zavařováním paštik či masa? Vůbec netuším, jak se to dělá :(

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek