Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Olivy

Já myslím, že je to konzervací. Tam je mají čerstvé, jen naložené na na pár dní nebo týdnů a sem se posílájí jen konzervované v nálevu plném E358 a spol. Ale i v těch nálevových se dají sehnat dobré, ale pak to není nic levného a ještě nemáš záruku, že budou dobré.
Je to asi jako s jakýmkoliv jiným konzervováním - kolik je jen chutí nakládaných okurek.

S olivami neporadím, taky se ráda dovím, které jsou :yes: Ale moc je nepoužívám.

A čím to? To vypadá, že kvalitu si nechávají a sem posílají a dovážejí jakýsi odpad:-?:-S:no:

Tak dobré olivy jako v jižních státech tady nekoupíš. Dají se sehnat ve velkých centrech v odděleních se zahraničními produkty "lepší" olivy než ty obyčejné vylouhované v nálevu např. černé olivy v soli(bez nálevu):yes:. Nebo se dají koupit na váhu a můžeš požádat o ochutnání, jestli jsou dobré. Ale stejně to není ono.;-)

Velmi se omlouvám za to slovo, nějak mi to ujelo:-S:-8:-//

Mám prosbu. Mé dceři v létě v Itálii chutnaly olivy. Sice nechápu, po kom má takové chutě, když nikdo jiný u nás doma by to nedal do pusy, ale budiž. Chtěla jsem jí udělat radost a koupila jsem jí skleničku oliv k narozeninám. Dnes jsem ji vylila téměř nedotčenou :-O Že prý to není ono, že ty v Itálii, byly dobré, tohle prý je hnus. Prosím zkušené o radu, jaké olivy mám tady v Čechách koupit, aby byly kvalitní a chutné. Nebo je to tím mořem a dovolenou, že chutnaly jinak?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek