Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
kůže z lososa
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ mika59, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcelko taky opožděně přesto přeji všechno jen…“ mika59, před 1 hodinou
„Děvčata, moc děkuji za přání. 😘“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„magdalenka: Máš tady na ten salát recept? Už nevím jaký…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
22. 12. 2013 15:00
22. 12. 2013 13:08
22. 12. 2013 11:56
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/tip...
A tady mrkni na video pod tímhle článkem:
http://hobby.idnes.cz/pri-filetovani-lososa-pohlre...
A na odstranění šupin z jakékoliv ryby mám tenhle kartáček, je i na zeleninu a těmi "šupinkami" na vrchu kartáčku jdou velice dobře ty šupiny odstranit:
http://www.zahradahobby.cz/kartacek-na-zeleninu-44...
22. 12. 2013 11:10
22. 12. 2013 10:39
21. 12. 2013 16:49
21. 12. 2013 15:49
21. 12. 2013 10:57
Jo a zkus z té upečené kůže udělat vývar, orestni do něj třeba i zeleninku a uvidíš, jak budeš příjemně překvapená
21. 12. 2013 10:35
21. 12. 2013 10:27
Kůži nemusíš vyhazovat, jde z ní udělat vývar, polévka
21. 12. 2013 10:14