Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lis na brambory

spagetka: s lisem uděláš krásně jemňoučké brambory, jsou lepší než nastrouhané. Mám doma lis po mamince, používala ho když dělala těsto na knedlíky. Ale já už jsem líná kůže a knedlíky dělám nejčastěji ze sáčku.

Já mám už drahně let to drátěný kolečko a nedám na něj dopustit.
S výrobkem přímo od Tescomy mám jednu neblahou zkušenost - lis na česnek. Po 10 dnech se prostě to sítko utrhlo a vysypalo :no::no:. No a protože jsem neměla účtenku, tak jsem si jen vynadala, jak jsem... no řekněme neprozřetelná :-D:-D:-D. Zas používám takový ten starý hliníkový a dobře svařený lis.
Ale netvrdím tím, že Tescoma má šunty, prostě jsem narazila na blbý výrobek, to se stává i v nejlepších rodinách. Jen jsem měla mít účtenku.....

Vážené kuchařinky a kuchtíci, nekupujte lis na brambory kovový bez označení výrobce(viz foto) za 235 Kč.Je to klump.Podobný vyrábí Tescoma a ten nemá chybu.Ale ten má označení “Tescoma“.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek