Hrnková tvarohová bábovka: Vláčný a přitom nadýchaný moučník provoněný rumem zvládnete připravit za chvíli
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 2 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 2 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
3. 3. 2014 20:43
Když už jsem byl u mazání komentářů, tak jsem pročistil i recept "Risotto s grilovanými ředkvičkami a pancettou" (http://www.toprecepty.cz/recept/38400-risotto-s-gr...), takže jen do mě.
Komentáře pod receptem mají sloužit hlavně k těmto věcem:
- otázky ohledně přípravy receptu
- nápady na zlepšení a úpravy receptu
- nějaké zhodnocení, jak jste recept uvařili
V komentářích pod receptem by neměly být příspěvky typu:
- hádky, které nikam nevedou
- subjektivní zhodnocení typu "to je hnus, to nikdy nejím"
- pokud je tam něco uvedeno již dvakrát, není nutné to tam psát znovu
Ještě nerad vidím komentáře typu "Jsi tu poprvé, tak se rozkoukej a pak můžeš něco přidat". Každý někdy začínal a rada se dá poskytnout i diskrétně - třeba soukromým vzkazem.
Snad to přispěje k lepší přehlednosti. Děkujeme za pochopení .
Předchozí 1 2 3 4