Předpěstování rajčat krok za krokem: Chce to zalévat 3x týdně, větrat i včas semenáče přesadit, pak bude úroda jak víno!
zeesan šlehačka
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ mika59, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcelko taky opožděně přesto přeji všechno jen…“ mika59, před 1 hodinou
„Děvčata, moc děkuji za přání. 😘“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„magdalenka: Máš tady na ten salát recept? Už nevím jaký…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
13. 3. 2014 02:43
takže bych dala jakýkoliv ztužovač + tresť, pokud existuje banánová.
http://www.hospodynkam.cz/Zeesan-banan-100g-d1480....
Popis výrobku:
Směs pro stabilizaci a ochucení šlehačky s banánovou příchutí.
Použití: 100g Zeesanu + 125g vody + 500g šlehačky
Postup: Zeesan rozmíchat s vodou a přidat našlehanou šlehačku. Nechat v lednici odležet min. 1 hod.
Složení: cukr, sušený banán, želatina, modifikovaný škrob, E1414, kyselina E330, banánové aroma, sůl, barvivo E160a, zahušťovadlo E412
Balení: 100g
Podobné produkty:
Zeesan jahoda
Zeesan čokoláda
Zeesan lískový ořech
12. 3. 2014 22:09