Pivo v misce nebo pečená toulavá kočka: Středověký jídelníček chudých byl noční můra
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 43 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 42 minutami
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 6 hodinami
30. 4. 2014 07:39
29. 4. 2014 22:14
Jemný, měkký, tučný
Jaroměřický tvaroh najdete v obchodech ve třech variantách, které se liší především obsahem tuku:
Jaroměřický jemný tvaroh na pečení se připravuje tradiční výrobou z výběrového mléka. Má velmi jemnou konzistenci, nižší obsah tuku (2,5 g / 100 g) a sladce nakyslou mléčnou chuť. Je ideální přísadou studených i teplých pokrmů, sladkých dezertů a moučníků i slané kuchyně.
Jaroměřický měkký tvaroh je nepostradatelnou složkou redukčních diet (obsah tuku jen 0,5 g / 100 g), ale i výživy sportovců a dalších osob s vysokými nutričními nároky. Je lahodnou součástí pokrmů, které ponechává lehké, nezatížené zbytečnými kaloriemi.
Jaroměřický tučný tvaroh je nejlahodnějším z trojice vyráběných tvarohů. Vyšší obsah tuku (11 g / 100 g) mu dodává plnou, jemnou chuť a hebkou konzistenci. Z každého pokrmu dokáže udělat nezapomenutelnou delikatesu.
jaromericka-mlekarna-tvaroh…
1437337.jpg
73697-jaromericky-tvaroh…
28. 4. 2014 19:42
Pokud neuspěješ, zkus Radka nebo Libora - snad Ti poradí.
28. 4. 2014 19:28
Jsem zaregistrovaná a hlásí mi, že neexistuje jméno a heslo, požádala jsem o nové heslo již dvakrát a nejde mi zadat ani jedno. Poradíte mi? Děkuji
22. 4. 2014 15:18
klara: Klári, jo, taky tak nějak, vím, že jsou i jjiné barvy, jen mi nebylo jasné, jestli jde o ten normální alobal, jak ho známe.
Ale ten výraz pozlátko jsem opravdu našla, jako tento tradičně balený tvaroh, nic extra jiného, co myslíte?
Našla jsem toto http://www.vitalia.cz/clanky/rozdil-mezi-tvarohem-...
22. 4. 2014 15:12
img0067a.jpg
22. 4. 2014 15:02
sc20140422-155847.jpg
22. 4. 2014 14:04
Werdula: prohledala jsem net, ale podle mě se skutečně významem slova "pozlátko" myslí onen alobal různých barev, ne vanička. Prostě klasický tvaroh, jak se balil dřív, různě okořeněný, ale balený. Teď mě napadá, to není přece klasický alobal, ale spíš staniol, jak se do něho dřív balily i různá cukrátka
22. 4. 2014 10:46
22. 4. 2014 07:19
22. 4. 2014 07:03
21. 4. 2014 21:58
14. 4. 2014 18:04
14. 4. 2014 17:45
14. 4. 2014 15:13
Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 Další