Představitel Jamese Bonda Roger Moore miloval koláč s hovězí kýtou a ledvinkami. V mládí kvůli němu bojoval s nadváhou
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 4 hodinami
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
„hazel: Stáni, brzy se uzdrav. Musíš být na sebe opatrná,…“ MarcelaPa, před 22 hodinami
8. 11. 2015 16:39
Dobrý den všem ve spolek Jsem tu nový a tak se předem omlouvám za případné kopance.
Mám rád vaření ,ale těsta mi nějak nikdy nesedla ,ale přesto mám pečivo velmi rád obzvláště italského typu. Několik těst jsem již vyzkoušel pizza ,Focaccia , ale upřímně řečeno i když myslím že bylo dobré chybí mi v těchto upečených dobrotách taková ta gumová struktura s velkými dírami jestli mi rozumíte. To pečivo je takové tahavé a mě se to normálně láme. Poradíte mi někdo jak dosáhnu té gumovosti s velkýmí dírami Děkuji Pavel
8. 11. 2015 13:07
8. 11. 2015 12:59
5. 11. 2015 11:27
5. 11. 2015 10:37
5. 11. 2015 09:11
5. 11. 2015 08:57
13. 5. 2015 16:03
12. 5. 2015 05:37
Zdeněk
11. 5. 2015 21:12
11. 5. 2015 16:30
11. 5. 2015 13:49
autor: Maja (neregistrovaný/á)vloženo: 09.05.2015 13:27:02 Když jsem dělala v Koruně,měnily jsme chlebíčky za vepřenky,mnam,ráda si vzpomenu na fušku,ale prima partu
Škoda že nemáme spojení
11. 5. 2015 13:37
11. 5. 2015 11:35
11. 5. 2015 08:39
Jako klasiku : cca 840 dkg ml.plecka,2 housky namočené v mléce,
2 lžičky soli a papriky,pepř.
Mlínek mám starý,nože tupé a malou matrici takže se nedá říci mleté-spíše prolisované.
Jelikož jsem se někde dočetl že se dává do mletého i zakysaná smetana, tak jsem si tuto základní smšs rozdělil na 2 várky.
do první jsem dal již zmiňovanou zakysku 30ku dvě vrchovaté lžíce.
do druhé 2 lžičky pln.hořčice.
Každou várku řádně rukou promísil(ruce mně bolej ještě dnes )
a udělal vzorky.Se zakyskou chuťově i barvou se více podobali těm.z KORUNY
Nakonec jsem obě várky dal dohromady přidal zbytek zakysky,opět prohňácal a dal do ledničky.Druhý den byly vepřenky ještě lepší a jen se po nich zaprášilo.
Děkuji Vám všem za dobré rady. Zdeněk
Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Další