Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

červené brambory

Já nevím přesně, k čemu se hodí nejvíc, ale máme tady zeleninu, kde si můžu vybrat z více druhů a odjakživa volím červené brambory, pokud ovšem jsou. Jsou nejlepší, i na salát jsou vhodné :-), nerozvařují se a mají lepší barvu, než klasické brambory ve světlé slupce. ;-)

bambula1: Nevím, o jaký druh brambor se jedná, ale přidávám nyní odkaz, kde je možnost si mezi odrůdami vybrat:
http://www.drago.cz/sadbovebrambory/

Já se kdysi domnívala, že červené brambory jsou krmné (pro dobytek). Pak jsem je ochutnala a byly lepší, než bílé. Jistě i v červené odrůdě existuje více druhů, ale vždy byly dobré, chutí minimálně stejné, jako bílé. Navíc ty zimní déle vydrží, než začnou klíčit.

Já bych je přirovnal k varnému typu “A“,vloni jsem z nich dělal bramborový salát.A chutí, ač nekdo říká ,že jsou jiné,se mně osobně zdály stejné.

Zdravím,měla bych dotaz.K čemu se nejvíce hodí červené brambory a jestli mají stejnou chuť,jako žluté,nebo mají odlišnou?:)Předem děkuji za odpověď ;-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek