Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

sádlo místo másla

Tak sádlo je vynikající do kynutých moučníků, např. buchet. Jsou jemnější a nadýchanější. Kvůli chuti ho dávám půl na půl s máslem, nebo dovnitř těsta sádlo a na pomazání v pekáči máslo. Do slaných lze použít sádlo samotné. Do krému bych si ho tedy dát netroufla, ani do polevy, ale třeba se mýlím, jen jsem to nikdy nezkoušela.

Dobrý den, o víkendu bych chtěla upéct dort s čokoládovou polevou. V receptu jsem našla že místo másla nebo rostlinného tuku je lepší použít sádlo nebo alespoň kombinaci másla a sádla. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Hodí se sádlo v dortech nebo v polevách místo másla a jak je to pak s chutí? A jak je to vůbec se sádlem v sladkých pokrmech? Chtěla bych možná i experimentovat když ještě máme sádlo ze zabíjačky. Je sádlo v cukroví a v sladkých pokrmech poznat? děkuji moc;-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek