Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 45 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 43 minutami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 6 hodinami
10. 1. 2009 09:40
10. 1. 2009 08:30
A myslím, že k tomu ani pečku, jako je u receptu, nepotřebuješ
9. 1. 2009 19:45
9. 1. 2009 19:14
9. 1. 2009 19:13
9. 1. 2009 18:46
9. 1. 2009 18:41
9. 1. 2009 18:33
9. 1. 2009 18:25
9. 1. 2009 10:56
Inspiroval mě k tomu tenhle článek: http://www.labuznik.com/article.php?ID=182
Předchozí 1 2