Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Postup při zavařování hotových jídel

Já ti tu našla odkaz na zavařování hovězího guláše, podle mne bude postup stejný i u svíčkové, nebo ptáčkové - mrkni a třeba někdo písne vlastní zkušenost (já ji nemám)
http://www.receptyonline.cz/recept--hovezi-gulas-s...
a ještě obecné rady u zavařování, prý se nemá dávat cibule:
http://www.receptyonline.cz/zavarujeme-maso--1018....

a v lednici by to fakt vydržet mělo :yes:

Dobrý den,
moc a moc Vás prosím o radu a podrobný (blbuvzdorný) popis jak zavařit svíčkovou a ptáčkovou omáčku a gulášovou polévku, tak abych měla nejmenší šanci to zkonit? :-8
Manžel si sklenice poveze s sebou do Finska (v autolednici), takže by to snad mělo vydržet, co myslíte?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek