Iris vyrůstala v děcáku, ale nikdy se nevzdala. Dnes pro Kuchařky bez domova peče cukroví, po kterém se jen zapráší
Postup při zavařování hotových jídel
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 4 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 5 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
7. 7. 2014 15:53
http://www.receptyonline.cz/recept--hovezi-gulas-s...
a ještě obecné rady u zavařování, prý se nemá dávat cibule:
http://www.receptyonline.cz/zavarujeme-maso--1018....
a v lednici by to fakt vydržet mělo
7. 7. 2014 14:06
moc a moc Vás prosím o radu a podrobný (blbuvzdorný) popis jak zavařit svíčkovou a ptáčkovou omáčku a gulášovou polévku, tak abych měla nejmenší šanci to zkonit?
Manžel si sklenice poveze s sebou do Finska (v autolednici), takže by to snad mělo vydržet, co myslíte?