V Prostřeno vařila herečka a kandidátka na prezidentku Jana Yngland Hrušková. Zkuste její palačinky!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 15 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 13 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 14 hodinami
14. 8. 2014 19:33
14. 8. 2014 11:50
Já to mám podobně. Namátkou prohlížím recepty a když narazím na nějaké komentáře, které se mi tam nezdají smažu je. U dalšího receptu, který jsem nekontroloval, stejné komentáře zůstanou. Není v tom nadržování, ale prostě jsem si jich nevšiml.
Pokud tato situace začíná být problémem, je otázka, zda to nějak neřešit. Ke každému komentáři bychom pro moderátorky mohli přidat tlačítko "Zkontrolován" a tím pádem bychom měli přehled o tom, co je již zkontrolováno. Pro moderátorky je to práce na víc, ale zase by viděli, že tyto komentáře už někdo kontroloval, takže by je nemusely číst znovu. Je to jen nápad.
14. 8. 2014 11:07
Absolutní souhlas...
...tedy, s tou poslední větou bezvýhradný
14. 8. 2014 09:11
14. 8. 2014 08:30
Kuchari, ktori sa prezentuju v TV relaciach a vydavaju kucharske knizky, su takou nejakou formou a vzorom. Prosim nepodsuvajme im , ze varia masovy vyvar pomocou bujonovej kocky, myslim, zeby sa kazdy proti tomu velmi prudko ohradil. Uvarit dobry masovy vyvar bez bujonu, je alfou a omegou KAZDEHO sefkuchara. Je to skratka taky zaklad, ako uvarit kotlikovy gulas bez muky, to je presne take iste zverstvo.
Ale ako som napisala v uvode..je mi uplne jedno ako vari niekto iny. Ja to jest nebudem a pokial to vyhovuje inym, tak nech sa paci.
Strasne sa mi nepaci, pokial sa zacnu rojit urazlive a hanlive utoky na autora receptu, pokial bujon , alebo povedzme kecup pouziva, ak uz chceme silou mocou napisat, ze my sme osvieteni a toto by sme teda nepouzili, tak sa to da napisat aj normalne a nie tak, ze auor sa citi ako posledny vyvrhel.
Tak toto vsetko bol uvod...bohuzial dlhy.
Teraz k hlavnemu..nie problem bujonu...ci ho pouzivat, ci nepozivat, bol jadrom tejto diskusie, to sa tak nejako uz len nabalilo nepochopenim toho co napisala Jitkas.
Hlavnym problemom bolo to, ze podla jitkas a pravdepodobne aj dalsich...citala som to len raz, robia moderatorky rozdiely medzi autormi. Jedneho div, ze neukamenuju, druheho prehliadnu ako keby bolo vsetko v tom najlepsom poriadku. Panuje tu akysi system *Co je dovolene Bohovi, nie je dovolene Volovi*
Ivulinka pochopila o co islo Jitkas a adekvatne sa k tomu vyjadrila a ja jej vyjadrenie beriem v tom, ze aj moderator je len clovek a moze nieco prehliadnut. Aj ked mam pocit, ze pokial uz nastane konfliktna situacia, len malokedy autorita uzna, ze *ano, mate pravdu....spravila sa chyba*
13. 8. 2014 09:01
12. 8. 2014 18:26
12. 8. 2014 16:31
12. 8. 2014 16:19
Já si pamatuji na kostičky Maggi, které se používaly před 60 léty. Používala je moje babička, maminka, já taky a jsem zaplaťpánbů zdravá. Tak proč si to jídlo nedochutit podle svého? Proč mě za to musí někdo odsuzovat?
Paní Jano Remková, jste dobrá kuchařka. Beru si často nápady z vašich receptů. Já nesoudím jídlo podle toho, jaký je název, ale podle toho, jak chutná. A raději si pochutnám na normálním rizotu, které je dochuceno třeba kouskem Masoxu než na risottu, které by mi stolovníci nejedli, protože by bylo bez chuti.
12. 8. 2014 13:25
12. 8. 2014 13:21
co se týče komentářů pod recepty, tak tam samozřejmě můžete psát i kritické komentáře, ale podotýkám, že komentáře ve znění "je to blaf, nedá se to jíst" nepovažujeme za kritiku a pod recepty nepatří, i když nejsou vulgární. Kritický komentář by měl obsahovat i důvod, proč s receptem nesouhlasíte.
Další skupinou nechtěných komentářů jsou hádky mezi uživateli, to si vyřiďte přes vzkazy a případně přes diskuzi. Já takové komentáře mažu.
Někteří budou namítat, že komentáře s obsahem "Super, dávám bodík" také nesouvisí s receptem. Uznávám, že mají pravdu, ale na druhou stranu jsou tyto komentáře pro autory povzbuzením a přinášejí jim radost, takže je tam necháváme.
To je asi zatím vše.
11. 8. 2014 20:40
Diskuze je vytvořena právě k tomu účelu, aby se na ní vyjádřil každý a napsal co si myslí a co ho trápí, zkrátka vyjádřil svůj názor. K tomu není ale určeno místo pod receptem, nýbrž právě diskuze. Spagetka tedy udělala dobře, jinak bych to udělala já.
Takže tady můžete a nemusíte mít strach jak jste napsala:
"prasit tak krásné fotky, nějakými off-topic komentáři"
11. 8. 2014 20:19
11. 8. 2014 20:13
... a my moderátorky jsme taky jen lidi, moc nás tu už asi není, jsme mámy od rodin, chodíme do práce, máme své povinnosti, starosti a není naší povinností zde sedět 24 hodin a kontrolovat zdejší dění.
Žijeme jen jednou, tak nevím, proč zrovna Vy tu tak vehementně přikládáte polínka pod kotel...
11. 8. 2014 19:13
Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 Další